Savarankiškai

2020 m. Derliaus mėnulio reikšmė ir reikšmė

pora priešais mėnulį

Kai kuriose kultūrose dar vadinamas „Medžiotojo mėnuliu“, „Derliaus mėnulis“ daugelį metų suteikė papildomos šviesos ankstyvam vakarui. Tačiau reikia daugiau sužinoti apie „Derliaus mėnulio“ prasmę ir jo dvasinę reikšmę.

Kada derliaus mėnulis yra 2020 m.

Pagal EarthSky.org , šių metų derliaus mėnulis pasirodys spalio 1 d. 21.05 val. Pasauliniu laiku. JAV laiko juostose tai reiškia spalio 1 d., 18.05 val. ADT, 17.05 val. EDT, 16.05 val. CDT, 15.05 val. MDT, 14.05 val. PDT, 13.05 val. Aliaskos laikas ir 11.05 val. Havajų laikas. “



SUSIJĘS: Kas yra jaunas mėnulis?



geriausios filosofijos citatos

Kaip derliaus mėnulis gavo savo vardą?

Derliaus mėnulis gavo savo vardą iš ūkininkų, nes jie pastebėjo saulei leidžiantis, lauke vis dar buvo šviesa nuo nepakartojamo mėnulio danguje. Kadangi mėnulis išlenda rudens vakarais visame Šiaurės pusrutulyje, jie galėjo paskirti derliaus mėnulį, kad atspindėtų jo šviesą, kuri padėjo derliaus sezono metu.

Taip pat ją galėjo išpopuliarinti Noros Bayes ir Jacko Norwortho 1903 m. Daina „Shine On Harvest Moon“:



'Šviesk, šviesi derliaus mėnulyje Danguje, aš neturėjau meilės'

Nuo sausio, vasario, birželio ar liepos mėnesio sniego nėra laiko likti

Lauke ir šaukštu, Taigi spindėk, šviesi derliaus mėnulyje, Man ir mano galui “.



Kas sukelia derliaus mėnulį?

„Ūkininko almanachas“ paaiškina kad Mėnulio orbitinis judėjimas jį naktį iš nakties vykdo labiau į rytus. Įprastas mėnulio pakilimas reiškia, kad Mėnulis užims vietą dangaus sferoje, tačiau, kai Žemė beveik po 24 valandų pasisuka į tą konkretų tašką, Mėnulis jau pasislinko į rytus apie 12 laipsnių, iki kurio Žemė trunka apie 50 minučių ilgiau suktis link Mėnulio naujoje padėtyje.

skorpiono kūno tipas

Kai ateina derliaus mėnulio pakilimo laikas, jis kyla maždaug tuo pačiu metu kaip ir Žemė. Taip yra todėl, kad Mėnulis yra toje zodiako žvaigždyno juostos dalyje, kur pilnatis keliauja kasnakt, o rudens metu Mėnulis su sekliu kampu formuojasi rytiniame horizonte.

Kadangi Mėnulio orbita tuo pačiu metu yra lygiagreti horizontui, jo santykis su rytiniu horizontu nesikeičia. Ir per tai Žemė nepasisuka taip, kad atsuktų į Mėnulį.



Kai kuriomis naktimis prieš ir po derliaus mėnulio jis gali pakilti maždaug po 23 minučių, o tai reiškia, kad piko derliaus metu, kuris vyksta netoli rudens, bus papildoma šviesa. Mėnuliui pasiekus paskutinį ketvirtį, vėluoja įprastas 50 minučių vėlavimas ir tai pasikeis, kol ateis pavasaris.

SUSIJĘS: Kaip panaudoti Mėnulio fazes, norint parodyti savo norus ir svajones



Kokia yra derliaus mėnulio reikšmė?

Priežastis, dėl kurios Derliaus mėnulis yra labai reikšmingas, yra ta, kad Kasmet 12 mėnulio ciklų , Derliaus mėnulis kiekvieną dieną vidutiniškai pakyla tik maždaug 50 minučių, bet arčiau rudens lygiadienio yra tik 30 minučių vėliau.

garsenybės gaktos plaukai

Pilnus derliaus mėnulis tekės saulei tekant ir keletą naktų iš eilės tekės netoli saulėlydžio.

Ką dvasiškai reiškia derliaus mėnulis?

Šiais metais „Derliaus mėnulis“ yra ženklas užfiksuoti savo svajones. Spalio mėnuo turėtų būti būdas pakelti save ir pasiekti savo tikslus, o ne laukti, kol tikslai juos pasieks.

Ankstesni mėnesiai buvo naudojami planuoti ir apmąstyti savo gyvenimą. Dabar pats laikas siekti šio tikslo ir būti pasirengusiems įsikrauti į naujas teritorijas, kurios suteiks dar daugiau pasitikėjimo savimi ir savo galimybėmis.

Pilnatis bus Avinuose, o tai gali sukelti nesaugumo jausmą. Yra specialūs ritualai, kuriuose galite dalyvauti kad sumažintumėte stresą ir kuo geriau išnaudotumėte šį mėnulio sezoną.